ASISTENTA 24/7


Pic 1

 

 

Probleme cu instalatia electrica ?

 

Aparatele electronice si electrocasnice nu au tensiunea necesar pentru un regim de lucru normal ?

 

Luminile nu se mai aprind ?

 

Nu vreti sa riscati arderea aparaturii din vina supratensiunii ?

 

Instalatii Electrice

 

Montam si comercializam instalatii electrice complete ce cuprind: prize, conductori electrici, doze, tablouri electrice, corpuri iluminat, statii de transformare etc.

Specialistii de la ALERT SOLUTIONS executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, inclusiv bransamentele electrice si instalatiile de impamantare necesare, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate.

Avem electricieni autorizati pentru instalari de statii de transformare de mare putere pentru fabrici si spatii comerciale mari.

Instalam stabilizatoare de tensiune monofazice sau trifazice in functie de necesitati. Acestea sunt o metoda foarte buna de protectie a sistemelor electronice si electrocasnice din casa impotriva supratensiunilor de curent provenite din reteaua de alimentare cu curent electric. Totodata acestea acestea va mentin in functiune aparatele sensibile pentru cazul in care reteaua de alimentare cu curent electric este supraincarcata, asigurand in sistemul D-voastra electric un curent de 230V tot timpul.

Datorita calitatii materialelor folosite (prize, cabluri, doze, trasee pentru cabluri, cofrete, corpuri de iluminat, etc.), a masuratorilor si verificarilor efectuate instalatiile electrice executate de noi au o durata de exploatare indelungata si vin insotite de o garantie de pana la 5 ani.